Bezoekers

035653
Bezoekers vandaag : 417
Gisteren : 416

9 en 10 oktober: cursus klassiekertaxateur

Voor de vijfde keer organiseert De Jong Klassiekertaxaties uit Sneek de cursus ‘klassiekertaxateur ‘. Deze tweedaagse basiscursus, op 9 en 10 oktober aanstaande, bestaat zowel uit een theorie als een praktijk-gedeelte. De cursus wordt gegeven in het Friese De Blesse.

Registertaxateur voertuigen en klassiekerliefhebber Wiebren de Jong organiseert op 9 en 10 oktober 2024 voor de vijfde keer de tweedaagse basiscursus ‘klassiekertaxateur’. Net als vorige edities is ook registertaxateur en Ferrari-kenner Kees van Stokkum uit Achterveld van de partij.

De cursus is bedoeld voor autoliefhebbers die al de nodige kennis hebben van voertuigtechniek en (klassieke) auto’s. Via een theorie- en praktijkgedeelte krijgen de cursisten een goede basis, waarmee het tweedaagse lesprogramma een prima opstap is voor wie zich verder wil bekwamen in het nobele specialisme van klassiekertaxatie.

U kunt zich via info@dejongklassiekertaxaties.nl opgeven voor de cursus. Uit de vier eerdere edities blijkt dat de inschrijvingen snel gaan, dus schrijf u nog vandaag in, maar in ieder geval voor5 september 2024. Bij grote belangstelling worden de deelnemers op een reservelijst geplaatst en als eerste benaderd voor een eventuele volgende cursus.

Datum: 9 en 10 oktober 2024
Locatie: De Blesse, Friesland bij Restaurant ‘Pieter Poot’
Let op: Ervaring en kennis van en met voertuigtechniek en automodellen is een vereiste

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors