Bezoekers

079820
Bezoekers vandaag : 102
Gisteren : 513

KNAC Winterrijtraining: 14 december, Circuit Zandvoort

Op een moderne auto zitten soms tientallen rijhulpsystemen die u behoeden voor een slip of (te) late remactie. Oudere auto’s hebben al die reddende engeltjes vaak niet. Om daarmee ook veilig de weg mee op te gaan, organiseert KNAC een speciale winterrijtraining.

Uw auto beheersen onder natte en gladde omstandigheden is vaak zo makkelijk nog niet. Zeker als uw auto niet propvol moderne rijassistenten zit. In de KNAC Winterrijtraining op 14 december in Zandvoort leert u hoe u dan moet reageren. Zo voorkomt u een slip, of wijkt u gecontroleerd uit.

Oefeningen voor elke auto(mobilist)

Deze rijtraining is exclusief voor KNAC-leden. Hoewel u rijdt in een moderne BMW, zijn de oefeningen zodanig ontwikkeld dat u ze in elke auto kunt uitoefenen. In de KNAC Winterrijtraining trainen we onder meer uw reflex en hoe u een noodsituatie herkent en hierop anticipeert. In totaal staan er vier verschillende rijvaardigheidsoefeningen op het programma: van het ervaren van het verschil tussen onder- en overstuur tot een uitwijkoefening. De KNAC Winterrijtraining wordt verzorgd door BMW Driving Experience.

Inschrijven

Inschrijven kunt u op bmwdrivingexperience.nl. De rijtraining vindt plaats op 14 december 2024 op het Circuit van Zandvoort. U kunt zich inschrijven voor een ochtenddeel (09.00 – 13.00) of middagdeel (13.00 – 17.00). Voor de lunch wordt gezorgd. Prijs: 179 euro. Indien u een extra bezoeker of kijker wilt toevoegen aan de lunch kunt u deze bijboeken.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors