Bezoekers

084640
Bezoekers vandaag : 100
Gisteren : 531

InterClassics Maastricht: 16 t/m 19 januari 2025

InterClassics Maastricht is áltijd het afreizen waard, maar de aankomende editie – 16 t/m 19 januari – is helemaal niet te missen. Het is namelijk de 30e keer dat de klassiekerbeurs wordt georganiseerd. Verwacht dus zeker een speciale gast.

Met 35.000 m2 aan vloeroppervlakte is InterClassics Maastricht de grootste klassiekerbeurs van de Benelux. Het is dan ook dé plek om te genieten van exclusieve classic cars, youngtimers en supercars. InterClassics Maastricht vindt plaats op 16 t/m 19 januari 2025 en belooft een speciale uitgave te worden. Het evenement is namelijk aan zijn 30e editie toe.

Om dat te vieren vormt de zeer zeldzame Ferrari 250SWB het pronkstuk. Die auto is via twee stemrondes gekozen uit een gezelschap van ruim 100 exclusieve oldtimers en supercars die afgelopen decennia op de show stonden. De Ferrari 250 SWB (Short Wheel Base) die in Maastricht staat is een variant met Limburgse historie. “Origineel is de auto in 1960 geleverd aan een Italiaanse klant in de unieke kleur ‘Grigio Fumo’ met een bruin lederen interieur. De auto is destijds ingezet in verschillende wegraces. Na enkele omzwervingen in Amerika is de auto rood overgespoten en begin jaren 80 in een Limburgse privécollectie ondergebracht”, aldus de organisatie.

Tickets voor InterClassics Maastricht zijn online al te bestellen.

Beeld: © Gerlach Delissen Photography

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors